Практичний семінар "Можливості співробітництва із волонтерами Корпусу Миру, позитивний досвід Житомирщини в реалізації спільних проектів»

Вже другий рік департамент АПР та економічної політики співпрацює з волонтерами Корпусу Миру. За цей час 12 американських волонтерів пройшли стажування на нашій базі. Завдяки такому співробітництву департаменту вдалося організувати безкоштовні курси англійської мови для державних службовців, було проведено тренінги по підготовці грантових проектів, організації інформаційних кампаній, розвитку організаційної спроможності.

Спільно з волонтерами, що проходять службу в партнерських громадських організаціях, спеціалісти департаменту реалізували ряд заходів і залучили кошти міжнародних донорів на соціальні ініціативи. Зокрема разом із Благодійним фондом «Нехай твоє серце б’ється» наші спеціалісти реалізували СПА проект, завдяки чому 30 представників громадськості, що працюють з уразливими групами населення протягом 4 місяців вдосконалювали свої навички та організували тренінговий простір для проведення тренінгів, вебінарів тощо.

Це лише частина тих заходів які реалізовуються волонтерами в Україні.

Інформацію про активності, що впроваджувалися на території області і за її межами, а також яким анкету для запрошення волонтера можна завантажити за посиланням:

Презентація 1

Презентація 2

Презентація 3

Анкета для запрошення волонтерів


Розробка веб-сайту