У Чернігові пройде форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з Урядом». Запрошуємо до участі.

За інформацією Української Асоціації підприємств легкої промисловості та з нагоди професійного свята – Дня працівників легкої промисловості.

Асоціація «Укрлегпром» з 2000 року об’єднує провідні галузеві підприємства на добровільних засадах та представляє інтереси вітчизняних виробників легкої промисловості в органах державної влади та на інших рівнях з метою сприяння їх розвитку.

Асоціація «Укрлегпром» спільно з Українським союзом промисловців і підприємців за підтримки Кабінету Міністрів України проводить Форум «Укрлегпром: Промисловий діалог з Урядом» за участі представників галузевих підприємств, установ, організацій, державних органів виконавчої влади для налагодження промислового діалогу, обговорення актуальних питань та бізнес-ініціатив щодо відкриття нових можливостей розвитку легкої промисловості, модернізації існуючого виробничого потенціалу, створення робочих місць, підготовки кадрів, розвитку економіки регіонів.

Зацікавлені особи можуть прийняти участь у зазначеному галузевому Форумі (програма додається), який відбудеться 8 червня 2017 року у м. Чернігів, вул. Шевченка 7  у приміщенні Чернігівської ОДА.

Реєстрація учасників Форуму (П.І.Б., підприємство, посада, контактний телефон) до 2 червня 2017 року за тел.: (044) 528-14-24 або на e-mail: ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua, ukrlegprom@nbi.com.ua

 


Розробка веб-сайту