До уваги громадських організацій та об’єднань підприємців, суб’єктів підприємницької діяльності!

Реалізація Програми передбачає покращення середовища для ведення бізнесу, об’єднання зусиль орієнтованих на реформи організацій громадянського суспільства та урядових інституцій для необхідних змін політики, підготовки та реалізації законодавства і забезпечення конкретних інституційних реформ у сфері сприяння розвитку малого та середнього бізнесу. Акустика Yamaha

Програма USAID «ЛЕВ» впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій, CASE-України та Київським інститутом економіки.

Напрями реалізації Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» на регіональному рівні:

  • Проведення регіонального конкурсу на розробку «дорожніх карт» реформ.
  • Семінари з проблем регуляторної політики для регіональних дослідницьких організацій, бізнес-асоціацій та представників місцевої влади.
  • Спеціалізовані тренінги з моніторингу та аналізу регуляторної політики та адвокації.
  • Семінари для представників бізнес-середовища щодо виходу на зовнішні ринки, зокрема ЄС.
  • Круглі столи з актуальних питань реформування у сфері МСБ.
  • Запуск регуляторного інформаційного бюлетеня з оглядом змін державної політики щодо «пріоритетних» напрямів реформ.
  • Тренінги з покращення регуляторних процедур та їх комунікації для представників державної влади. 

Під час зустрічі представниками громадських організацій та об’єднань підприємців області було висловлено низку пропозицій, спрямованих на покращення ведення підприємницької діяльності та шляхи майбутньої співпраці в рамках реалізації Програми «Лідерство в економічному врядуванні».

З метою подальшої співпраці пропонуємо усім зацікавленим громадським організаціям та об’єднанням підприємців, суб’єктам  підприємницької діяльності направляти пропозиції до департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації на електронні адреси: economika@zt.ukrtel.net, rynok_zt@ukr.net та до координаторів програми «Лідерство в економічному врядуванні» (м. Київ, вул. Саксаганського, 83) на електронну адресу: LEV_info@eef.org.ua.


Розробка веб-сайту