Міністерство закордонних справ України організовує онлайн-брифінг

Міністерство закордонних справ України організовує онлайн-брифінг, який відбудеться 16.04.2024 о 15:00.

Ключовою метою заходу стане презентація функціональних можливостей Міжнародної платформи економічної дипломатії Nazovni  https://cutt.ly/swI7KAmS.
Сервіс МП Nazovni відкриває унікальну можливість українським експортерам напряму звернутися та отримати допомогу від дипломатичних установ України, які покривають понад 120 іноземних держав. Українські дипломати за кордоном, використовуючи функціональні можливості платформи, надають сприяння вітчизняним виробникам у пошуку партнерів та розповсюдженні інформації про товари та послуги. Окрема робота здійснюється з виставковими операторами із опрацювання можливостей безкоштовної участі та/або на преференційних умовах у виставково-ярмаркових заходах.

Беручи до уваги зазначене, запрошуємо керівників структурних підрозділів, відповідальних за економічний напрям роботи обласних/міських державних військових адміністрацій, взяти участь у згаданому вище заході.

Для участі в презентації просимо до 08.04.2024 зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/9VGqxh1qESJS2jPK6. Зареєстрованим учасникам на електронні адреси будуть надіслані деталі для онлайн підключення.


Розробка веб-сайту