Про спільний проект Укрпошти та програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

З метою сприяння  суб’єктам мікро, малого і середнього підприємництва (МСП) щодо  розвитку власної справи за кордоном, просування свого бізнесу на світових ринках, пропонуємо ознайомитись з наступною інформацією.

 Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили проект E-export school, в рамках якого безкоштовно надають всі необхідні матеріали для легкого та швидкого старту он-лайн-експорту. Останньою ініціативою був запуск освітнього курсу про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках: Amazon, ETSY, Shopify та eBay  і окремий блок про просування цих майданчиках.

 Освітній курс складається з 5 блоків навчальних відео та коротких довідників. У самих відео підприємці, які вже відкрили власну справу, коротко розказують про відкриття нового магазину на світових майданчиках онлайн торгівлі. Курс доступний онлайн для всіх охочих в рамках E-Export school від Укрпошти. Це стане дорожньою картою для малих підприємців у розвитку власної справи за кордоном і допоможе українцям розпочати або масштабувати свій бізнес на світових ринках.

 Дізнатись, як відкрити магазин на зазначених міжнародних  інтернет-майданчиках можна на YouTube каналі Укрпошти  та тут.

 


Розробка веб-сайту