Вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства!

Напередодні професійного свята - Дня працівників сільського господарства  щиро вітаю всіх трудівників села за вагомі здобутки, які має наша область у виробництві сільськогосподарської продукції.

Завдяки вашій наполегливій, самовідданій праці та умілому господарюванню – досягнення галузі є значні та помітні.

У цьому році в області буде зібрано понад 2,5 млн. тонн зернових, що є високим показником.

Житомирщина тримає лідерські позиції і у тваринництві. По поголів’ю великої рогатої худоби, у тому числі і корів та виробництву молока серед регіонів держави область останні роки займає 4-5 позицію.

Житомирщина є лідером по виробництву меду в Україні. У цьому році вироблено на одного мешканця області 6,4 кг меду, тоді як на середньостатистичного жителя України припадає 1,7 кг.

Сьогодні агарний сектор економіки області є найбільш інвестиційно привабливим, а агарний бізнес досить прибутковим.

В нашу область заходять нові інвестори – місцеві і світові лідери. За 9 місяців цього року в сільське господарство інвестовано 603 млн. грн.

Для кращого і комфортного ведення бізнесу на державному і обласному рівні діє низка програм підтримки галузі сільського господарства.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу області – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

У цей передсвятковий день я сердечно бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру, щастя, злагоди та великих трудових здобутків!

Зі святом, шановні трудівники сільського господарства!

 

З повагою

Директор департаменту                                                               Наталія АРЕНДАРЧУК


Розробка веб-сайту