Стартує V Всеукраїнський конкурс Неймовірні села України 2020

Онлайн-виданням АgroРоrtal.uа у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні оголошено про старт прийому заявок на V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020».

У форматі конкурсу: відбір неймовірних сіл, акцент на проект конкурсанта: розвиток сільських територій, охорона навколишнього середовища, управління відходами, відновлювальна енергетика, зелений туризм, реконструкція історико-культурної спадщини.

Підтримує соціальну ініціативу АgroРоrtal.uа Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та асоціація «Український клуб аграрного бізнесу».

За перемогу у конкурсі громада села отримає 100 тис. грн. на реалізацію бізнес-проекту від головного партнера —- Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів.

П’ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert  та набір спеціалізованої аграрної літератури.

З інформацією про конкурс можна ознайомитися на сайті: https://bit.ly/32pp7E8.

Анкета для участі в конкурсі: https://bit.ly/3eoAzSO.

 


Розробка веб-сайту