Відбувся семінар на тему:«Діяльність ЦНАП, як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг».

30 червня 2016 року у конференц-залі Житомирського державного університету імені Івана Франка департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації  проведено семінар за участю ГО «Центр політико-правових реформ» (м. Київ) та «Центр досліджень місцевого самоврядування» (м. Львів) на тему: «Діяльність ЦНАП, як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг».

У семінарі прийняли участь представники центрів надання адміністративних послуг районів та міст області, об’єднаних територіальних громад, а також установ, які є суб’єктами надання адміністративних послуг.

Під час обговорення директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило зазначив, що семінар організовано у зв’язку з введенням в дію в поточному році нових законодавчих актів, які стосуються децентралізації повноважень з надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації.

У зв’язку з цим надзвичайно важливим є можливість обговорити на семінарі практичні питання роботи центрів надання адміністративних послуг, обмінятись досвідом та знайти шляхи вдосконалення їх роботи, що сприятиме підвищенню якості надання адмінпослуг, утворенню ефективних та прозорих умов їх отримання для споживачів адміністративних послуг.

На семінарі виступили заступник голови правління Центру досліджень місцевого самоврядування Ігор Бригілевич, заступник голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук, радник Луцького міського голови Роман Матвійчук, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» м. Луцьк Лариса Карпик.

Учасники семінару обмінялись досвідом роботи центрів надання адміністративних послуг, поставили практичні запитання щодо вдосконалення їх роботи, напрацювали рекомендації та пропозиції для центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Захід відбувся за фінансової підтримки Фонду Фрідріха Наумана (Німеччина).


Розробка веб-сайту