Торгова місія до Швеції та Данії

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business, розпочинає реєстрацію українських малих та середніх підприємств в секторі продуктів харчування та органічної продукції для участі в бізнес делегації Торгової місії до Швеції та Данії, яка проходитиме з 17 по 22 листопада 2019 року, за підтримки Державної установи «Офіс з просування експорту України» та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Метою торгової місії є створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та/або розширення присутності компаній на ринку Швеції та Данії через встановлення ділових контактів з потенційними партнерами.

Пріоритет надаватиметься виробникам наступних видів продуктів: органічних продуктів харчування, зернових культур, меду, кондитерських виробів та шоколаду, олії, фруктів та ягід, продуктів їх переробки, чаю. кави.

Програма торгової місії включатиме;

Індивідуально організовані бізнес-стрічі, заплановані іноземним консультантом;

Вивчення торгових можливостей Швеції та Данії;

Аналіз торгових можливостей Швеції та Данії та рекомендації щодо виходу на

локальний ринок;

Візити на локальні підприємства, супермаркети, магазини тощо для обміну

досвідом.

Вищезазначені послуги фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та організовуються ЄБРР. Учасники самостійно покривають лише витрати на переліг, проживання, харчування, індивідуальні витрати.

Десять компаній буде обрано до бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору, згідно наступним критеріям:

Компанія є зареєстрованим суб'єктом (приватний підприємець або юридична

особа) згідно чинного законодавства України;

Мінімум 51% акцій компанії належать громадянам України (згідно Статуту);

Компанія є малим або середнім бізнесом – максимум 250 офіційно зареєстрованих співробітників;

Компанія мас власні виробничі потужності;

Наявність веб-сайту англійською мовою.

Мінімум один учасник місії від компанії вільно володіє англійського мовою.

Хороша репутація.

Звертаємо Вашу увагу, що до відбору допускаються лише компанії, які брали участь в торгових місіях, організованих ЄБРР в рамках ініціативи ЄС EU4Business не більше двох разів.

Реєстрація на участь у місії відкрита до 14 серпня 2019 року. За посиланням нижче можна ознайомитися з більш детальною інформацією щодо запланованого заходу, а також зареєструватись: http://bit.ly/TMSweden

Контактна особа: Юлія Котова (jkotoya@fsr.org.на) - керівник та співорганізатор торгової місії, проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР


Розробка веб-сайту