«Міжнародні дні поля в Україні»

Представники департаменту агропромислового розвитку та економічної політики разом з провідними аграрними підприємствами регіону відвідали спеціалізовану виставку «Міжнародні дні поля в Україні», яка протягом 19-21 червня 2019 року проходить у смт Дослідницьке Київської області.

«International Field Days Ukraine | Міжнародні дні поля в Україні» — не просто виставка «під відкритим небом», це платформа для поширення всебічної інформації про рослинництво, основний принцип якої — «рослинництво наживо», що надає набагато більше можливостей для демонстрації, ніж виставки в приміщеннях і на асфальті.

Завдання виставки  — поширення в реальних польових умовах знань про інноваційні агротехнології і технічні засоби для їх реалізації, нові селекційні пропозиції, ефективні засоби догляду за рослинами, де можна обмінюватися думками та досвідом, знайти нових ділових партнерів.

У рамках «Міжнародних днів поля» відбувся семінар для учасників на тему: «Державна підтримка для фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у 2019 році», на якому відповідальні працівники Мінагрополітики роз’яснили всі механізми отримання державної підтримки на розвиток фермерських господарств.


Розробка веб-сайту