Торгова місії до Держави Ізраїль

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business, продовжує реєстрацію українських малих та середніх підприємств в секторі агро, продуктів харчування та напоїв на участь в бізнес делегації Торгової місії до Держави Ізраїль, яка пройде у м. Тель-Авів (7-9 липня 2019 року), за підтримки Державної установи «Офіс з просування експорту України» та Мінекономрозвитку. Торгову місію очолить Ольга Трофімцева, Виконуюча обов'язки Міністра аграрної політики та продовольства України.

Основна мета місії - створення торгових можливостей для представників малого та середнього бізнесу України для виходу на ринок Держави Ізраїль, встановлення ділових контактів, проведення індивідуальних бізнес-зустрічей з потенційними покупцями, партнерами, організованими індивідуально для кожної компанії-представника бізнес-делегації з метою налагодження довгострокової двосторонньої співпраці.

Ознайомитися з детальною інформацією шодо торгової місії та зареєструватися можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/y9h0h4. Реєстрація відкрита до 12 травня 2019 року.

Контактна особа: Ірина Онікієнко – ionikienko@fsr.org.ua

 

                                                                     


Розробка веб-сайту