Тижневі курси підвищення кваліфікації спеціалістів з охорони праці

На базі Житомирського національного агроекологічного університету проходять тижневі курси підвищення кваліфікації спеціалістів з охорони праці, організовані Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

Навчання з питань охорони праці проходять спеціалісти, відповідальні за охорону праці в агроформуваннях області з Андрушівського, Попільнянського, Ружинського, Житомирського, Черняхівського, Баранівського, Олевського та Пулинськогого  районів.

Основною метою проведення таких навчань є створення для працівників агропромислового комплексу здорових, безпечних умов праці, попередження та профілактика виникнення професійних захворювань, нещасних випадків та аварій, пов’язаних із виробничими процесами в сільському господарстві, захист працюючих від впливу шкідливих та небезпечних виробничих факторів – фізичних, хімічних, біологічних та психофізичних.

При цьому аграрне виробництво характеризується цілою низкою структурних, організаційних, технологічних особливостей, що впливають на рівень виробничих ризиків та роблять цю галузь однією з найбільш травмонебезпечних (після вугільної промисловості).


Розробка веб-сайту