Регулювання міжнародного співробітництва органами виконавчої влади Житомирщини обговорили під час наради в Житомирській ОДА

Дотримання законодавства під час здійснення заходів у сфері зовнішніх зносин посадовими особами апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації обговорили під час наради в малій залі облдержадміністрації, що проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації Олексія Ясюнецького . 
На заході був присутній представник управління Служби безпеки України в Житомирській області Андрій Бахарєв, який доповів про дотримання режиму секретності та захисту службової інформації під час здійснення міжнародного співробітництва, зокрема прийому іноземних делегацій посадовими особами органів виконавчої влади.
В свою чергу, в.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Віктор Градівський наголосив на основних моментах чинного законодавства та необхідності дотримання процедури при співпраці з іноземними представниками, працівниками облдержадміністрації.


Розробка веб-сайту