Перспективи створення сміттєпереробного комбінату на Житомирщині обговорювали в Новій Боровій

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації 30.01.2018 у селищі Нова Борова була організована нарада щодо будівництва на території Новоборівської об’єднаної громади сміттєпереробного комбінату. На заході були присутні директор департаменту економрозвитку облдержадміністрації, керівники міст обласного і районного значення, депутат обласної ради, Новоборіський селищний голова, керівник ТОВ «Валки-Ільменіт», а також представники інвестора.

Метою наради було обговорення питання щодо можливостей постачання майбутнього підприємства відходами (сировиною), а також врегулювання логістичних та транспортних питань.

Під час заходу представники інвестора презентували проект створення сміттєпереробного комбінату на рекультивованих землях Новоборівської територіальної громади, визначили земельною ділянкою, де будуть розміщені потужності підприємства, а також представили попередній план реалізації проекту.

Крім того, обговорювалося питання щодо створення робочої групи з питань реалізації проекту за участі представників усіх заінтересованих сторін, в тому числі інвесторів.

Після наради учасники зустрічі оглянули на місцевості земельну ділянку, на якій планується будувати комбінат. 


Розробка веб-сайту