EXPORT REVOLUTION UKRAINE

Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку спільно з Інститутом маркетингу Естонії запускає освітню онлайн-платформу, що реалізована в рамках навчального курсу Export Revolution Ukraine для експортерів базового рівня.

Відтепер усі освітні матеріали для компаній, що планують вихід на зарубіжні ринки, знаходяться на одній сторінці і доступні усім зацікавленим у експорті.  Платформа містить відеозаписи навчальних вебінарів та супровідні матеріали, історії з досвіду естонських компаній при виході на експорт (Case Studies), тексти та матеріали для самопідготовки.

Ресурс є абсолютно безкоштовним для всіх бажаючих,  за умови реєстрації.

Зареєстровані користувачі отримають можливість:

  • переглядати записи п`яти вебінарів, які вже відбулись в рамах курсу, та завантажити супровідні матеріали;
  • взяти безпосередню участь в наступних чотирьох вебінарах в рамках курсу Export Revolution Ukraine;
  • надихнутися успішними кейсами естонських компаній;
  • задавати запитання тренерам програми;
  • отримувати практичні поради, щоб розпочати свій власний експорт та відповіді на найпоширеніші запитання експортерів-початківців.
  • підписатись на телеграм-канал проекту та отримувати інформаційні сповіщення з новинами.

Увага, скористатися матеріалами освітньої онлайн-платформи можна до кінця навчального курсу,  який завершиться у березні 2018 року.

Довідково:

Офіс з просування експорту – консультативно-дорадчий орган Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Наша стратегічна мета  -  сприяти міжнародній конкурентоздатності України, розвиваючи експортні компетенції українського бізнесу.

EXPORT REVOLUTION UKRAINE - навчальна програма для українських експортерів, запущена Офісом з просування експорту спільно з Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

 

Джерело: https://epo.org.ua

 


Розробка веб-сайту