Можливості для бізнесу області щодо участі у тендерах ООН

Інформуємо про можливість співпраці з установами системи ООН, які мають власний портфель закупівель, а також використовують спеціалізований сайт «Глобальний ринок ООН» (The United Nations Global Marketplace), що є єдиним об’єднаним електронним майданчиком для оприлюднення оголошень щодо проведення тендерів практично у всьому світі.

Зазначений сайт функціонує як “єдине вікно”, через яке потенційні постачальники можуть зареєструватися в усіх організаціях ООН, які використовують інформацію з цього сайту для формування своєї бази даних постачальників. Дана реєстрація є безкоштовною.

На сайті створено Службу оповіщення про тендери, яка після зазначеної реєстрації дозволяє отримувати інформацію щодо оголошень про тендери. Дані про закупівлі в системі ООН систематизуються та доступні для ознайомлення через щорічні звіти та інтерактивні інформаційні панелі на порталі www.ungm.org.

З інформаційно-довідковими матеріалами щодо закупівельної системи ООН можна ознайомитись на сайті Постійного представництва України при ООН.


Розробка веб-сайту