Семінар з питань оподаткування в аграрному секторі для сільськогосподарських товаровиробників Житомирського району.

12 жовтня 2021 року Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації та Головним управління ДПС України в Житомирській області проведено онлайн семінар з питань оподаткування в аграрному секторі для сільськогосподарських товаровиробників Житомирського району.

Участь у семінарі взяли Наталія Арендарчук – директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, Володимир Шелест - заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області та Катерина Дяченко - заступник начальника відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Житомирській області.

 «Завжди не простими для наших аграріїв були і залишаються питання оподаткування в аграрному секторі. Сьогодні складним є питання зупинення реєстрації податкових накладних. На прохання сільськогосподарських товаровиробників і враховуючи актуальність питання організований семінар «Зупинка податкових накладних: на що звернути увагу», зазначила у своєму виступі Наталія Арендарчук.

Представники Головного управління ДПС у Житомирській області роз’яснили  Порядок зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та дали відповіді на питання учасників семінару щодо роботи автоматичної системи ЄРПН та розблокування податкових накладних.

Заступником начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимиром Шелестом було анонсовано проведення  протягом найближчих двох місяців семінарів з питань оподаткування у всіх районах області.


Розробка веб-сайту