Колегія управління Державної міграційної служби України в Житомирській області.

20.11.2017 проведена колегія управління Державної міграційної служби України в Житомирській області, на якій розглянуті питання про підсумки роботи за 9 місяців 2017 року, результати роботи територіальних підрозділів УДМС щодо реалізації законодавства з питань громадянства, оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, а також протидії нелегальній міграції.

В роботі колегії прийняв участь та виступив директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Шатило О. А., який проінформував про стан проведення реформування системи надання адміністративних послуг в області та акцентував увагу на налагодженні тісної співпраці територіальних підрозділів ДМС та центрів надання адміністративних послуг щодо надання адміністративних послуг у сфері міграції, зокрема щодо видачі паспортних документів з урахуванням змін у чинному законодавстві. З метою забезпечення належних умов для використання громадянами області в повному обсязі можливостей та переваг безвізового режиму надзвичайно важливим завданням для територіальних органів ДМС та центрів надання адміністративних послуг є поліпшення якості надання адміністративних послуг з оформлення та видачі зазначених документів.

За дорученням керівництва облдержадміністрації Шатило О.А. вручив начальнику управління ДМС в області Радьку О.С. Почесну грамоту облдержадміністрації, якою він нагороджений за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток області та високий професіоналізм.


Розробка веб-сайту