Проведено друге засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва

З метою підтримки розвитку підприємництва в області у поточному році впроваджується механізм відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами на реалізацію бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Підприємець із смт Ємільчине  отримає відшкодування з обласного бюджету на розвиток власної справи.

Таке рішення прийняла конкурсна комісія 8 листопада.

ФОП Охріменко М.В. з смт Ємільчине подав на розгляд конкурсній комісії бізнес-проект на придбання обладнання для лісопильного виробництва. Підприємець оформив кредит на розвиток власної справи та отримає відшкодування на рівні облікової ставки НБУ на дату укладання кредитного договору. Виплата відшкодування здійснюватиметься щомісячно.

 Рішенням Житомирської обласної ради від 27.07.2017 № 757 затверджено Порядок часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів.

Банками партнерами даної програми є: ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень».

         Основні критерії для оцінки бізнес-проектів:

         1. Кількість додаткових робочих місць, які створено або планується створити.

         2. Інноваційність проекту.

         3. Вплив результатів реалізації проекту на збільшення обсягів виробництва.

         За результатами оцінки поданого бізнес – проекту конкурсна комісія прийняла рішення про надання фінансової підтримки підприємцю на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткової ставки за кредитом.

        Суб’єктам підприємницької діяльності, які бажають прийняти участь у конкурсі з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами необхідно подати документи згідно Порядку до департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації  за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб. 204.

Детальну інформацію також можна отримати за телефонами:                          (0412) 47-44-37, 47-44-92, 47-46-32 та в банках партнерах Програми.

Більш детальна інформація про порядок проведення конкурсу розміщена на сайті департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.


Розробка веб-сайту