Житомирщина налагоджує співробітництво з Фінляндією

Сьогодні, 17.05.2017, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва разом з представниками департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства та управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації провів робочу зустріч з керівництвом фінської компанії, що має намір інвестувати кошти в розвиток галузі водоочищення та переробки відходів регіону.

Учасники зустрічі обговорили формат подальшої співпраці, окреслили коло першочергових кроків для забезпечення успішної реалізації задуманих намірів, а також визначили території, які є найбільше привабливими для інвестора для розміщення виробництва.

Також під час зустрічі представники фінської компанії запропонували розглянули можливості щодо реалізації в області пілотного проекту по створенню підприємства з сортування та переробки побутових відходів в одному з населених пунктів області.

Олексій Шатило запевнив інвесторів у зацікавленості щодо розвитку співпраці з компанією та пообіцяв надати відповідного сприяння для успішної реалізації зазначених намірів.


Розробка веб-сайту