Проведено нараду з питання передачі у комунальну власність відповідних територіальних громад об’єктів державної власності

З метою ефективного використання майнових ресурсів на території області в обласній державній адміністрації проведено нараду з питання передачі у комунальну власність відповідних територіальних громад об’єктів державної власності, що у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств, але перебувають на їх балансі та знаходяться в управлінні державних органів приватизації за участі департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації та регіонального відділення Фонду державного майна України по Житомирській області.

На нараду запрошені представники райдержадміністрацій, районних, міських, сільських рад, об’єднаних територіальних громад та підприємств, на балансі яких перебувають вищезазначені об’єкти державної власності.

В ході проведеної наради учасники обговорили практичні  питання, що виникають в процесі передачі майна з державної до комунальної власності, правовий механізм їх вирішення. На даний час робота щодо передачі об’єктів державної власності у комунальну власність продовжується.


Розробка веб-сайту