Фінансова підтримка суб’єктів малого і середнього підприємництва за рахунок часткового відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами

В департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації проведено зустріч з представниками банківських установ Житомирської області з метою опрацювання питання щодо надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва за рахунок часткового відшкодування  відсоткових ставок за банківськими кредитами на реалізацію бізнес-проектів з метою подальшого впровадження такого механізму підтримки підприємництва на території Житомирської області.

Директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації Шатило Олексій Анатолійович зазначив, що даний механізм передбачається реалізувати в рамках комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2017-2020 роки. Основним критерієм при відборі проектів суб’єктів підприємницької діяльності пропонується визначити кількість створених робочих місць. У разі впровадження такого механізму підприємці кожного села, селища, міста Житомирщини матимуть можливість отримати фінансову підтримку за рахунок часткового відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами на реалізацію бізнес-проектів.

Представники банківських установ під час зустрічі висловили свої пропозиції щодо впровадження даного механізму для суб’єктів малого та середнього бізнесу на території Житомирської області.

 


Розробка веб-сайту