Робоча сустріч з керівником литовської компанії «Кауно Балтія» з метою налагодження співпраці у швейній галузі

24 листопада, у приміщенні департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва відбуласа зустріч керівника департаменту Олексія Шатило з комерційним аташе Посольства Литовської Республіки в Україні Рімантасом Шєгждою та керівником литовської компанії «Кауно Балтія» Відасом Буткусом, який шукає пратнерів для організації виробництва брендового жіночого одягу на Житомирщині.

На зустріч були запрошені представники підприємств області, що займаючться пошиттям обдягу, для обговорення шляхів та міжливостей налагодження співпраці у легкій промисловості. 

Відас Буткус шукає на Житомирщині таке підприємство, яке б змогло співпрацювати з його компанією та виконувати певні роботи з пошиву одягу. За необхідності вони отримають від литовців навіть устаткування, потрібно буде лише налагодити якісну роботу швачок.

Учасники зустрічі розповіли про діяльність своїх підприємств, обмінялися контактами та думками щодо можливостей співпраці.

Керівник литовської компанії також запросив українські підприємства до обміну досвідом, запропонував взаємні екскурсії підприємствами, а також допомогу тим, хто хоче брати участь у міжнародних виставках.

 


Розробка веб-сайту