Відбулося чергове засідання ради з питань залучення інвестицій при обладержадміністрації

18 листопада у приміщенні перс-центру обласної державної адміністрації під головуванням очільника області Ігоря Гундича та за участю першого заступника голови облради Сергія Крамаренка, міського голови Сергія Сухомлина, представників компаній з іноземними інвестиціями відбулось засідання Ради з питань залучення інвестицій.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич, вітаючи запрошених керівників компаній, подякував їм за те, що вони ризикнули і відкрили підприємства в Житомирській області, а також гарантував сприяння i підтримку у їх ефективній роботі.

Директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Анатолій Шатило доповів учасникам зібрання про стан залучення іноземних інвестицій в економіку області впродовж 2016 року та розповів про запровадження нових підходів до залучення іноземних інвестицій вподальшому.

Учасники зустрічі поділилися думками про перспективи залучення додаткового інвестиційного капіталу в економіку області, обговорили можливості реалізації нових інвестиційних проектів та озвучили проблемні питання, які заважають підприємствам здійснювати господарську діяльність на Житомирщині.

За підсумками засідання Ради голова облдержадміністрація надав відповідні доручення керівникам обласних установ та організацій для вирішення озвучених проблемних питань та запевнив представників бізнесу що докладе максимальних зусиль для їх позитивного та швидкого вирішення.


Розробка веб-сайту