Обговорюємо земельну реформу

Починаючи з 1 липня 2021 року в Україні запрацював відкритий ринок землі. У рамках проекту реформи Держгеокадастру та земельної реформи в Україні громадська спілка «Всеукраїнська Аграрна Рада»  за сприяння Програми USAID АГРО у форматі ZOOM провела конференцію  для суб'єктів господарювання агропромислового комплексу, представників територіальних громад та власників земельних часток (паїв) Житомирської області.

Участь у заході взяли директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія АРЕНДАРЧУК, спеціалісти Департаменту.

Спікерами виступили залучені представники USAID АГРО, експерти Держгеокадастру та Нотаріальної палати України.

У ході конференції були обговорені питання щодо нових підходів до інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, виправлення помилок та наповнення ДЗК відомостями.

Окрім іншого, до учасників конференції було донесено основні положення нового земельного законодавства, умови та правила придбання земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

На всі запитання, які виникали в ході зустрічі, організатори онлайн конференції надавали фахові відповіді та роз’яснення.


Розробка веб-сайту