Онлайн семінар щодо забезпечення дотримання принципів державної регуляторної політики

Сьогодні 22.04.2021 під головуванням голови обласної державної адміністрації Віталія Бунечка та голови Державної регуляторної служби України Олексія Кучера було проведено онлайн семінар щодо забезпечення дотримання принципів державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування та виконавчої влади.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Наталія Арендарчук, завідувач сектору Державної регуляторної служби у Житомирській області Володимир Галицький та представники територіальних громад Житомирської області.

Даний захід був проведений з метою роз’яснення органам місцевого самоврядування та виконавчої влади принципів регуляторної діяльності і визначених процедур розроблення і затвердження регуляторних актів на місцевому рівні.

На семінарі було зазначено, що державна регуляторна політика є одним із важливих факторів, які забезпечують створення необхідних умов для розвитку підприємництва. Однією із пріоритетних цілей, поставлених Президентом України на 2021 рік, є дерегуляція або скасування бар’єрів для малого та середнього бізнесу.

Під час заходу було наголошено, що органам місцевого самоврядування, як і місцевим органам виконавчої влади, необхідно зважено підходити до прийняття регуляторних актів, дотримуватися процедур їх підготовки та прийняття, забезпечити планування, відстеження, обговорення згідно з нормами чинного законодавства, забезпечити  перегляд  і скасування неефективних регуляторних актів, які заважають розвитку бізнесу.

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (1 человек и экран)

Возможно, это изображение (1 человек, сидит, стоит и в помещении)


Розробка веб-сайту