Повідомлення про оприлюднення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку

Передбачувана процедура громадського обговорення.

Відповідно до  статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня його оприлюднення на офіційних веб-сайтах Житомирської обласної державної адміністрації та Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації та триватиме до 25 грудня 2020 року.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

Зауваження і пропозиції до проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та Звіту про його стратегічну екологічну оцінку подаються в письмовій формі Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації (м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25) та в електронному вигляді (електронна адреса: analytical@aprdep.zht.gov.ua).

Одержані протягом встановленого строку зауваження та пропозиції підлягають обов’язковому розгляду, за результатами якого вони враховуються або вмотивовано відхиляються.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів (до 25 грудня 2020 року включно).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Ознайомитися з проєктом Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та Звітом про його стратегічну екологічну оцінку можна на офіційних веб-сайтах Житомирської обласної державної адміністрації та Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації.


Розробка веб-сайту