Департамент АПР та економічної політики представив проект Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік.

Відбулося онлайн-засідання робочої групи з розроблення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік.

 Засідання провів заступник голови ОДА Віктор Градівський. Проєкт Програми представила директорка Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук.

 На засіданні було визначено основні параметри і напрями розвитку Житомирщини на наступний рік та головні пріоритети роботи усіх гілок місцевої влади у взаємодії з бізнесом і громадськістю.

“Дякую за представлення проєкту Програми і за злагоджену роботу усіх структурних підрозділів. Тепер ми маємо більш чіткий план дій на наступний рік, зорієнтований на подальший економічний та соціальний розвиток Житомирської області”, — сказав Віктор Градівський.

Також були обговорені основні проблемні питання відповідних галузей і сфер діяльності, основні завдання на наступний рік та доцільність і обгрунтованість включених до проєкту Програми заходів.

 Доопрацьований проєкт Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік буде подано на розгляд та затвердження обласній раді.

 


Розробка веб-сайту