Австрійські інвестори на Житомирщині

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації 26 липня було організовано зустріч Голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського з представниками австрійської компанії «Хірш Серво».

Дана компанія спеціалізується на виготовленні виробів з пінополістиролу, ізолюючих матеріалів та обладнання HIRSCH, має виробництва у більш як 10 країнах Європи та світу.

На зустрічі також був присутній Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та радник голови облдержадміністрації з зовнішньоекономічних питань Олександр Бочковський.

Під час зустрічі учасники обговорювали питання щодо створення на території області підприємства з виготовлення виробів з пінополістиролу та визначили коло можливих об’єктів для інвестування.

Керівники області та міста наголосили, що жодних перепон в роботі компанії на Житомирщині з боку влади не буде, а для реалізації зазначеного проекту буде надано необхідне сприяння та допомога, беручі до уваги також той факт, що у Житомирі вже успішно працюють компанії з європейськими інвестиціями.

Після перемовин представники компанії HIRSCH поїхали оглядати майданчики, де може бути створено їх підприємство, серед яких – територія індустріального парку «Житомир-Схід».

У м. Житомирі компанія планує займатись виготовленням фасадних плит з пінопласту та упаковки для побутової техніки. Обсяг залучених інвестицій становитиме 5 млн. євро. Передбачається створення 80-90 нових робочих місць.


Розробка веб-сайту