Проведено відеоконференцію щодо особливостей створення та модернізації ЦНАП органів місцевого самоврядування

Сьогодні 06 жовтня в Житомирській облдержадміністрації відбулася відеоконференція з представниками Програми «U-LEAD з Європою», райдержадміністраціями, міськвиконкомами, органами місцевого самоврядування щодо особливостей створення та модернізації ЦНАП органів місцевого самоврядування, у т.ч. шляхом трансформації ЦНАП райдержадміністрацій.

У відеоконференції взяли участь заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної державної адміністрації Наталія Арендарчук, старший експерт «Програми «U-LEAD з Європою», а також представники райдержадміністрацій та ОМС в режимі онлайн.

У рамках відеоконференції було представлено модель про підготовку до подальшого розвитку ЦНАП Житомирської області, яка передбачає  особливості створення та модернізації ЦНАП органів місцевого самоврядування, у т.ч. шляхом трансформації ЦНАП райдержадміністрацій, а також сприяння органам місцевого самоврядування у створенні чи модернізації їхніх ЦНАП, зокрема експертами «Програми «U-LEAD з Європою»


Розробка веб-сайту