Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні відвідав Житомирщину

14 липня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зустрівся з делегацією посольства Держави Ізраїль в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом країни  Еліавом Білоцерковські.

Участь у зустрічі також узали Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко та директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило.

Керівник області привітав посла Ізраїлю з візитом на Житомирщину та висловив сподівання, що нинішня зустріч надасть додаткового імпульсу у розвитку відносин між партнерами двох країн.

Сергій Машковський наголосив, що взаємовідносини між Житомирщиною та Ізраїлем з об’єктивних причин налагодились багато десятиліть тому. Єврейська національна громада, за словами керівника виконавчої влади краю, має усі умови для забезпечення своїх релігійних та культурних потреб.

Голова обласної державної адміністрації підкреслив, що  влада Житомирщини відкрита для втілення у життя нових спільних проектів та готова до подальшої співпраці з посольством Держави Ізраїль та єврейськими національно-культурними товариствами

Сторони обговорили шляхи подальшого співробітництва в інвестиційному, економічному, культурному, освітньому, соціальному та медичному напрямках та висловили сподівання, що взаємовідносини між Житомирщиною та Ізраїлем розвиватимуться та набуватимуть якісно нових змін.


Розробка веб-сайту