Польська Агенція з Розвитку Підприємництва планує організувати онлайн-місію українських ІТ-компаній

У зв’язку з продовженням проєкту «Підвищення конкурентоспроможності регіонів України та розвиток польсько-українського економічного співробітництва» Польська Агенція з Розвитку Підприємництва планує організувати онлайн-місію українських ІТ-компаній, яка відбудеться     5-8 жовтня цього року.

          Для українських компаній, що працюють в ІТ-галузі, це буде чудовою можливістю встановити нові ділові відносини, обмінятися досвідом та розширити знання про сучасні тенденції в даному секторі.

          Під час події учасники місії візьмуть участь в одній з найбільших міжнародних конференцій, пов’язаної з інноваціями та сучасними технологіями – Wolves Summit, а також представники уекраїнського бізнесу матимуть можливість брати у зустрічах b2b з польськими компаніями.

          Всі подробиці реєстрації  та умови участі можна знайти за посиланням:

https://ict.trade.gov.pl/en/news/310934,B2B-meetings-for-IT-sector–Poland-and-Ukraine.html

Кінцевий термін для реєстрації на платформі - 21 вересня 2020 року. Після проходженням реєстрації для фірм буде доступна функція підбору зустрічей з відповідними польськими партнерами.

Всі компанії, які будуть зареєстровані на вказаній платформі, мають гарантовані пропуски на конференцію Wolves Summit, яка відбудеться з 5-7 жовтня в онлайн форматі.


Розробка веб-сайту