Відбулося засідання оргкомітету для відзначення кращих суб’єктів господарювання з нагоди Дня підприємця

12 серпня, під головуванням заступника обласної ради Максима Вілівчука за участю т.в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталії Арендарчук пройшло засідання обласного організаційного комітету для відзначення кращих суб’єктів господарювання в номінації «Відповідальний бізнес Житомирщини».

 

На засіданні розглянуто понад 60 пропозицій від місцевих органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування,  з урахуванням пропозицій громадських організацій, об’єднань підприємців, установ та організацій, з описом їх досягнень у відповідній сфері бізнесу, внеску в соціально-економічний розвиток району, міста, соціальної відповідальності в умовах запровадження карантинних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. На розгляд оргкомітету було запропоновано підприємства в різних галузях економіки, зокрема: сільське господарство, добувна, переробна, харчова промисловість, видавнича діяльність, торгівля, лісове господарство, ІТ технології та інші.

 

При оцінюванні до уваги бралися показники фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, їх інвестиційний, інноваційний розвиток, соціальна ініціатива суб’єктів підприємництва, надана благодійна допомога підприємством тощо.

 

Довідково. У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

 

З метою відзначення кращих суб’єктів підприємництва Житомирщини було видано розпорядження голови облдержадміністрації від 06.07.2020 № 392 «Про організацію заходів з відзначення кращих суб’єктів підприємницької діяльності з нагоди Дня підприємця».

Відбулося засідання оргкомітету для відзначення кращих суб’єктів господарювання з нагоди Дня підприємця

Розробка веб-сайту