Готується до випуску журнал «Житомирщина промислова: добувна галузь, видобуток, обробка природного каменю та виоби з нього, виробництво будівельних матеріалів»

Житомирська обласна ділова газета «Меркурій» спільно з Житомирською торгово-промисловою палатою готує до друку серію спеціальних повнокольорових рекламно-презентаційних глянцевих випусків газет, журналів, брошур, які покликані поширити інформацію про підприємства нашої області в інших регіонах України та просувати продукцію житомирських виробників на внутрішньому ринку країни.

Плануються до друку випуски по певних групах товарів та послуг як по всій Україні (сфера розповсюдження - великі промислові підприємства, гуртівні, гіпер- та супермаркети тощо), так і в межах кількох окремих областей (наприклад, сусідні до Житомирської області Київська, Вінницька, Рівненська, Хмельницька; тут вже будуть охоплені середні та малі підприємства, спеціалізовані магазини, оптово-роздрібні склади та ін.).

Спецвипуски розповсюджуватимуться безкоштовно цільовою доставкою (офіційно через Укрпошту) безпосередньо керівникам вищеназваних підприємств.

Тож підприємства Житомирщини мають унікальну нагоду налагодити довготривале співробітництво з споживачами своєї продукції в інших регіонах України, розмістивши свою презентацію у випусках «ЖИТОМИРЩИНА ПРОМИСЛОВА».

Наразі розпочата підготовча робота спецвипуску - журналу «ЖИТОМИРЩИНА ПРОМИСЛОВА: ДОБУВНА ГАЛУЗЬ. ВИДОБУТОК, ОБРОБКА ПРИРОДНЬОГО КАМЕНЮ ТА ВИРОБИ З НЬОГО. ВИРОБНИЦТВО БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ».

Даний журнал з презентацією підприємств області надійде 3 тисячам керівників обласних служб автомобільних доріг; будівельних компаній; фірм та підприємців, які реалізують та встановлюють вироби з природнього каменю (пам’ятники, каміни, підвіконня, столи, тераси та інше); оптово-роздрібних баз, що реалізують природні  (щебінь, гравій, пісок і т.д.) та вироблені будівельні матеріали тощо.

Формат спецвипуску А4 – 20 стор., повнокольоровий журнал. Папір 130 г, крейдований. Обкладинка – 250 г.


За детальною інформацією можна звератися: 

Спільне підприємство «Видавництво «Меркурій»:

тел.  (0412)  41-35-93, 37-40-87,
факс:   (0412) 47-24-58
електронна пошта: mercury.zt@utel.net.ua
сайт: www.merkury.com.ua

 


Розробка веб-сайту