Перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus Agro Food

16 червня 2020 року відкриється Перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus Agro Food та продемонструє продукцію провідних білоруських сільськогосподарських і харчових компаній.

 Інтерактивна експозиція  виставки складається з віртуальних стендів. Їх відвідувачі зможуть ознайомитися з персональним відеопривітанням, а також поспілкуватися з представником підприємства у текстовому чаті.

Інформація буде представлена російською та англійською мовами.

У павільйоні Agro  презентуватимуть сільськогосподарську техніку та обладнання, технології та розробки в сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин, корми та кормові добавки, ветеринарні препарати та медикаменти; у павільйон Food – харчові продукти та напої понад 30 білоруських організацій і підприємств.

Крім того, у рамках виставки за участю представників державних органів і підприємств із різних країн відбудеться Міжнародний аграрний онлайн-форум, учасники якого проаналізують поточну ситуацію в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сферах.

Перша віртуальна виставка Made in Belarus #Agro Food проводиться за підтримки галузевих міністерств і відомств, а також дипломатичних представництв Республіки Білорусь.

Відвідування виставки  БЕЗКОШТОВНЕ (з обов'язковою відміткою про реєстрацію).

Реєстрація відкрита з 1 червня за адресою: https://www.belinterexpo.by/exhibition/virtual/, а сама інтерактивна платформа почне роботу 16 червня.

Спілкування з представниками підприємств за допомогою текстового чату буде можливим з 16 по 18 червня, після чого платформа буде відкрита для відвідування в режимі демонстрації до 19 липня 2020 року.

Із детальною інформацією про віртуальну виставку Made in Belarus можна ознайомитись на сайті організатора www.belinterexpo.by.


Розробка веб-сайту