Відкрито реєстрацію на Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури

2 липня 2020 року Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні(link is external) та Український культурний фонд(link is external) організовують свій традиційний літній захід –– Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури(link is external). Цього року формат заходу адаптується під сучасні реалії та перейде в онлайн.

Як розвивати стійкі креативні проєкти? Як достукатись до нових аудиторій? Як обмінюватись досвідом на міжнародному рівні? Як підготуватись до невизначеного майбутнього? Ці питання лежать в основі віртуального ярмарку, головна мета якого – познайомити вас із грантовими можливостями, а також заохотити бути сміливими, гнучкими та відкритими у ваших ідеях. Незалежно від того, чи стосується це використання нових бізнес-моделей та можливостей фінансування, створення нових партнерств або запозичення методів роботи з інших секторів. Дуже часто найкращий спосіб розвиватися — це вивчення несподіваного.

Програма заходу:

1. Панельні дискусії щодо менеджменту культурних проєктів, майбутнього креативних індустрій та міжнародного досвіду українських заявників. 

2. Презентації актуальних грантових програм для українських заявників («Креативна Європа», Український культурний фонд, «House of Europe», Вишеградський Фонд, Український інститут, Посольство США в Україні, «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді», Міжнародний фонд «Відродження», Zagoriy Foundation та інші).

3. Консультації з представниками грантодавців 

4. Інформаційна сесія конкурсу проєктів Представництва ЄС в Україні «Посилення ролі громадянського суспільства для кращого управління, прав людини та культури», Лот 2 Визнання ключових стейкхолдерів в сфері культури (громадянське суспільство, місцева влада, інші органи державної влади) як рушіїв локального розвитку.

Щодня протягом липня на платформі Третього міжнародного ярмарку грантів у сфері культури будуть публікуватися статті / подкасти / дискусії / відео, щоб розбурхати вашу уяву та змусити мислити поза рамками. Крім того, у вас буде можливість долучитися до закритої Facebook-групи для нетворкінгу та пошуку проєктів або менеджерів вашої мрії. 

Щоб відвідати віртуальний ярмарок, необхідно зареєструватися до 26 червня включно за посиланням:

https://forms.gle/2EmvKbeimbpiqjC48(link is external)

Технічні деталі доступу до заходу та платформи ярмарку, а також повну програму всі зареєстровані учасники отримають у червні 2020 року. 

Посилання на захід у Facebook(link is external)

Додаткова інформація: Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні промотує програму на національному рівні, надає безкоштовні консультації та підтримку українським аплікантам на програму, організовує заходи в секторі культурних та креативних індустрій, сприяє промоції успішних проєктів програми та інше.

Контактна інформація: 

creativeeurope.in.ua@gmail.com(link sends e-mail)

https://creativeeurope.in.ua/(link is external)

https://www.facebook.com/creativeeurope.in.ua/(link is external)

_____________________


Розробка веб-сайту