Латвійська компанія AMBERUM шукає партнерів в Україні

Латвійська компанія AMBERUM шукає партнерів в Україні для налагодження співробітництва з українськими компаніями, зацікавленими у співпраці за запатентованою технологією для SPA та Wellness індустрії з використанням природного бурштину.
Латвійська компанія AMBERUM є ексклюзивним європейським представником запатентованої технології для SPA та Wellness індустрії – AMBERUM, завдяки якій стало можливим вилучити із натурального янтаря не маючий аналогів комплекс сполук, які дозволяють регенерувати і омолоджувати тіло, позбавляти від стресу і втоми, заспокоювати нервову систему, а також мають антисептичні властивості. Патент виданий Європейським Патентним відомством.
Компанія AMBERUM зацікавлена співпрацювати з вітчизняними компаніями в таких напрямах:
? будівництво і розповсюдження янтарних саун і багатофункціональних янтарних кімнат з неповторним мікрокліматом на основі технологій AMBERUM;
? виробництво і продаж пристрою AMBERSCENT – це багатофункціональний пристрій для гарячої сухої інгаляції і аромотерапії з використанням натурального янтаря в домашніх умовах і кабінетах SPA і Welness терапії.


Розробка веб-сайту