Western NIS Enterprise Fund презентує програму пільгового доступного кредитування соціальних підприємств

22 червня 2016 року у малій залі облдержадміністрації було презентовано Програму пільгового доступного кредитування соціальних підприємств від Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Керівник зазначеної програми Василь Назарук розповів про моделі соціального підприємництва в Україні, умови та сучасні тенденції його розвитку, а також особливості функціонування соціальних підприємств, які є особливо важливими на етапі започаткування власної справи.

Користь від реалізації програми в першу чергу отримають учасники АТО та українці, які потерпіли від конфлікту на сході країни, у тому числі вимушені переселенці з південних та східних регіонів, а також інваліди, малозабезпечені жінки та представники інших незахищених суспільних груп.

Кредити для соціального страхування надає АТ «Ощадбанк» та ПАТ «Кредобанк».

Для того, щоб отримати пільговий кредит для розвитку соціального підприємства потрібно заповнити аплікаційну форму та Програма її розгляне.

Механізм доступного кредитування для соціальних підприємств

Довідково. Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом у розмірі 150 мільйонів доларів США. Він має більш ніж 20-річний успішний досвід інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу. WNISEF фінансується урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Від часу заснування WNISEF інвестував майже 168 мільйонів доларів США у 118 компаній в Україні та Молдові. Управління інвестиційним портфелем WNISEF в Україні та Молдові здійснює компанія «Horizon Capital». У березні 2015 року WNISEF запустив нову трирічну програму на загальну суму 30 мільйонів доларів США, яка фінансується за рахунок частини прибутків, отриманих від його інвестиційної діяльності.

Контактна особа:

Vasyl Nazaruk,
Impact Investing Program Manager
Western NIS Enterprise Fund

4 Mykoly Rayevskoho Str., Kyiv, 01042, Ukraine
Tel.: +380 44 490-5580   Fax: +380 44 490-5589   Cell: +380 67 213 58 69
E-mail: vnazaruk@wnisef.org
Web: http://www.wnisef.org/


Розробка веб-сайту