Конкурсний набір до 2-го компоненту Школи організацій з розвитку підприємництва — «На варті інтересів бізнесу»

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Фондом Східна Європа оголошують конкурсний набір до 2-го компоненту Школи організацій з розвитку підприємництва — «На варті інтересів бізнесу» (далі – Програма), яка триватиме 2 роки.

Програма спрямована на посилення ролі та спроможності організацій розвитку підприємництва (далі – ОРП) у підтримці бізнесу на місцевому рівні.

Під час першого року Програми, ОРП отримають сучасні знання та практичні інструменти для розвитку сприятливого бізнес-середовища. Сфери, які буде охоплені навчанням: адміністративні послуги та цифровізація послуг для бізнесу; відкриті дані; моніторинг ефективності роботи органів влади для потреб формування місцевої регуляторної та економічної політики; публічно-приватний діалог та організація ефективних інформаційних і адвокаційних кампаній.

Під час другого програмного року ОРП зможуть реалізовувати власні проекти, що будуть профінансовані за конкурсом гранів від програми USAID KEY, а менторську підтримку надаватиме Фонд Східна Європа.

До участі у Програмі запрошуються агентства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу/підтримки бізнесу, а також – ініціативні групи, які мають на меті підтримку/розвиток підприємництва зі всієї України. Важливо, щоб такі організації та ініціативні групи:

  • були зареєстровані та/або здійснювали свою діяльність у містах та ОТГ з населенням до 100000 осіб;
  • однією з основних цілей своєї діяльності мали підтримку і захист прав та інтересів малих і середніх підприємств.

Організації підтримки підприємництва та ініціативні групи, що бажають долучитися до Програми, будуть обрані на умовах всеукраїнського відкритого конкурсу. Наразі оголошений конкурсний відбір. З умовами його проведення можна ознайомитися за посиланнями: https://bit.ly/2RxPaTw  

Заповнити анкету-заявку для участі можна за посиланням: https://bit.ly/BSO_Program_Application

Кінцевий термін для подачі анкети на участь в конкурсі – 27 квітня 2020 року.

Всі питання просимо спрямовувати до Тетяни Мазур, координатора Програми, за телефоном +38050 443-62-75 на електронну адресу www.bsoschool@eef.org.ua


Розробка веб-сайту