У м. Коростені пройшов ІІ етап навчально-методичного семінару

02 червня 2016 року в м. Коростені  пройшов  ІІ етап навчально-методичного семінару з представниками виконавчих органів сільських, селищних та міських рад, що здійснюють реєстрацію і зняття з реєстрації місця проживання фізичної особи.

У заході взяли участь заступник директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Віктор Градівський, начальник управління Державної міграційної служби України в Житомирській області Олександр Радько, керівники відповідних територіальних підрозділів УДМС області.

На семінарі були підняті такі основні питання, як:

  • порядок реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб органами реєстрації сільських, селищних та міських рад;
  • притягнення до адміністративної відповідальності громадян України за порушення, передбачені законодавством;
  • порядок передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру;
  • отримання доступу та використання веб-порталу, призначеного для здійснення органами реєстрації передачі даних до Єдиного державного демографічного реєстру та ін.

Учасники семінару активно задавали спеціалістам ті проблемні питання, з якими вони стикаються у своїй повсякденній роботі.

Практика проведення семінарів у два етапи надала можливість для відповідальних представників сільських, селищних міських рад більш детально опрацювати вимоги нормативно – правових актів України,  практичні моменти процесу реєстрації, обмінятися досвідом.

 

 


Розробка веб-сайту