ІХ засідання Українсько-чеської Міжурядової комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва

Інформуємо, що 11 березня 2020 року в рамках проведення ІХ засідання Українсько-чеської Міжурядової комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва у 1-й половині дня ТПП України відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум. Чеську бізнес-делегацію, до якої входять представники різних секторів економіки, очолює Віце-Прем'єр-міністр, міністр промисловості та торгівлі Чеської Республіки, Голова Міжурядової комісії з чеського боку п. Карел Гавлічек. 

Співорганізаторами Форуму виступають Торгово-промислова палата України спільно із Союзом промисловості та транспорту ЧР та Палатою ЧР з економічних зв’язків з країнами СНД за підтримки Посольства ЧР в Україні та Посольства України у ЧР.

Програма заходу включатиме пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії, досвід інтеграції чеської економіки до єдиного ринку ЄС та інші актуальні питання, після чого відбудуться В2В-переговори між представниками ділових кіл України та Чехії.

Детальну програму заходу буде оголошено додатково.

До пріоритетних напрямів українсько-чеського ділового співробітництва належать промисловість, традиційна та альтернативна енергетика, енергоефективність та енергозбереження, транспорт, логістика, туризм, сільське господарство та сфера ВПК.

До участі у форумі запрошуються українські компанії, зацікавлені у налагодженні коопераційних стосунків із Чеською Республікою.

          Місце проведення: ТПП України, зала «Колізей» (Київ, вул. Житомирська, 33)

Вартість участі у заході: 450 грн (вкл. ПДВ),

для членів ТПП України – 360 грн (вкл. ПДВ).

Контакти для довідок: тел.: (044) 461 98 07/08,

Ольга Бондаренко (boi-ier@ucci.org.ua),

Юлія Єгорова (yys-ier@ucci.org.ua,

Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua),

Валерія Забашта (zva-zed@ucci.org.ua


Розробка веб-сайту