«Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай»

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Київ, оснований на базі Київської торгово-промислової палати, запрошує власників, керівників малого та середнього бізнесу (МСБ) всіх галузей економіки на конференцію «Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай». Захід буде проходити за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

На конференції (програма) власники та керівники малого та середнього бізнесу ознайомляться з інформацією про маркетингові, організаційні, юридичні та соціокультурні аспекти, політику Китайської держави щодо бізнесу. Практичні знання дозволять українським компаніям розуміти, як впевнено розвивати бізнес у Китаї.

В рамках ініціативи ЄС EU4Business ЄБРР допомагає малим і середнім підприємствам залучати висококваліфікованих місцевих консультантів та міжнародних експертів-практиків, здатних якісно трансформувати їх бізнес, та надає гранти для часткової (50%) компенсації оплати вартості консалтингового проекту чи послуг консультанта.

Конференція відбудеться 19 лютого 2020 р. з 10-00 до 18-00 в конференц-залі Київської ТПП  (8-й поверх) за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55.

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова до 18.02.2020, форма онлайн-реєстрації: https://form.jotform.com/200283068742352

Додаткова інформація за тел.: (044) 482-04-40, 482-39-87, e-mail: volkova@kcci.org.ua, а також сайт ЦІПБ: http://www.bisc.org.ua/centers/kyiv


Розробка веб-сайту