Круглий стіл з нагоди відзначення Дня Європи у Житомирській області в 2016 році

Департамент економрозвитку до Дня Європи в Житомирській області провів круглий стіл, на якому відзначили кращих студентів регіональних вишів і поспілкувалися з провідними підприємцями.

День Європи – свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні у третю суботу травня з 2003 року.

Тематично цьогорічні святкування Днів Європи об’єднані пошуком ідей для розвитку міст, здорового способу життя та спілкуванням між активними представниками міст, студентством та провідними підприємцями. Саме тому в Прес клубі Житомирської ОДА представники студентської молоді чотирьох провідних вузів мали змогу обговорити із керівництвом області, працівниками Житомирського маслозаводу «Рудь» та компанії «Євроголд», якими кроками Житомирщина інтегрується до Європи.

Відзначення Дня Європи - мабуть є чи не найбільш актуальним для України цьогоріч. Адже наше прагнення до інтеграції не лише словами, а й вчинками доводить що ми на вірному шляху. На законодавчому рівні прийнято багато змін, що наближає нашу державу до Європейського стилю життя. На Житомирщині останні роки активізувалася співпраця з іноземними інвесторами. У виробництві поліпшується рівень стандартів, а продукція нашого регіону вже займає достойне місце на прилавках європейських магазинів – зазначив у своєму виступі, під час проведення круглого столу, директор департаменту економічного розвитку торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА Олексій Шатило

По завершеню заходу, кращих студентів відзначили почесними грамотами.


Розробка веб-сайту