Асоціація «Укрлегпром» запрошує до участі в бізнес-форумі «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі»

Асоціація «Укрлегпром» запрошує до участі в бізнес-форумі «Uniform&Innovative’2020: Новації та публічні закупівлі», як майданчика для живого спілкування виробників з потенційними замовниками, налагодження контактів та обговорення актуальних питань взаємодії сторін.

 

Форум відбудеться  5 грудня 2019 року, 11.00 – 14.00 год.  в Київському коледжі легкої промисловості (м.Київ, вул. Джона Маккейна (І.Кудрі), 29, актова зала)

 

Організатор Форуму:  Асоціація «Укрлегпром» за підтримки КМУ та ККЛП

 

Пропонуємо Вам у рамках заходу представити свою компанію, а саме:

  • Презентувати новітні розробки продукції, впроваджені підприємством технології і обладнання, представити експозицію зразків нових видів текстильних матеріалів (спеціального, професійного, корпоративного одягу і взуття, постільної білизни, технічного текстилю), виробів спеціального призначення і засобів захисту (у холі – стенд зі зразками, манекени тощо);
  • Увійти до друкованого та електронного кольорового Каталогу виробників продукції даного сектору, який Асоціація «Укрлегпром» готує до події для надання Замовникам. Каталог також використовуватиметься для промоції виробників при численних зустрічах Укрлегпрому з вітчизняними/зарубіжними контрагентами та на виставкових заходах (формат макету: pdf 300 dpi, 230х230мм +2 мм під обріз з кожної сторони, в разі відсутності макету необхідно надати текст та фото не менше 230 dpi).

 

До участі у заході запрошено керівників провідних підприємств, науковців та потенційних Замовників – Міноборони, МВС (Нацгвардія, Нацполіція, ДСНС), Держприкордонслужба, СБУ, РНБО, Мінінфраструктури (Укрзалізниця, Державіаслужба, Укрпошта, Укравтодор, Укртрансбезпека), Держрезерв, ДФСУ, ДМС, ДПС, Мінохоронздоров’я, Мінрегіонбуд, Міненерго, ДТЕК, МАУ, «Нова пошта», Мінекономрозвитку, ОДА, а також народних депутатів України, представників профільних Асоціацій та рітейлерських мереж та інших заінтересованих експертів державних/публічних галузевих закупівель продукції промислово-корпоративного призначення.

 

Реєстрація учасників: зареєструватися до участі можна надіславши до 3 грудня 2019 контактні дані (ПІБ, організація, посада, тел.) на пошту ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua або за телефоном (044)528-14-24.

 

Контакти: 044 528-34-94, 528-14-24, +38(097)944-15-33 (Анна Нестеренко),

е-mail: ukrlegprom@ukrlegprom.org.ua, nesterenko@ukrlegprom.org.ua.

 


Розробка веб-сайту