Грецько-український бізнес-форум

Інформуємо, що 25-29 листопада 2019 року в Афінах відбудеться грецько-український бізнес-форум з метою розширення двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва з Грецькою Республікою.

Ключовими сферами українсько-грецького співробітництва на даний захід визначено аграрний сектор, енергетика, туризм, будівництво та інновації.

Торгові палати Греції запрошують на захід значну кількість грецьких компаній, які зацікавлені в українській продукції, технологіях та послугах. За попередніми перемовинами, грецькі компанії зацікавлені в українських продуктах харчування (зернові культури, масла рослинне та вершкове, м’ясні вироби, солодощі і т.п.), енергозберігаючих технологіях, туристичних послугах і т.д.

Робоча мова заходу – англійська/українська, для індивідуальних переговорів у разі потреби будуть забезпечені перекладачі.

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до ГО «Міжнародний центр сприяння підприємництву»: (044)272-27-78, (068) 599-33-22.


Розробка веб-сайту