Впровадження іноваційних технологій - запорука розвитку економіки Житомирщини

16 травня представники аграрної галузі області переймали досвід Ізраїлю щодо залучення інновацій в агропромисловий комплекс області у рамках бізнес-семінару «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною».

У заході взяли участь директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Олексій Шатило, заступник директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олег Доценко, Президент Асоціації сприяння розвитку та співробітництва «Ізраїль – Україна та країни СНД» Леон Табаков, представники Асоціації в США Леонід Кочкін та представники Асоціації в Україні Валерій Пікарєвський, товаровиробники області та представники аграрної галузі.

Леон Табаков поділився з присутніми основними показниками та характеристиками галузей сільського господарства Ізраїлю, розповів про новаторські технології, які дозволили Ізраїлю вийти на перші позиції у рейтингах з багатьох галузей господарства.

На сьогодні у цій країні високо розвинені птахівництво та індичні ферми, широко представлені молочне тваринництво, овочівництво. Не зважаючи на географічне розташування на території, де мало прісної води, в Ізраїлі вирощують рибу у пустелі та навіть розводять осетрові риби для виробництва чорної ікри.

Присутні мали змогу задати гостям свої запитання та обговорити шляхи і пропозиції співробітництва з Асоціацією.

Одним із основних напрямів діяльності Асоціації є встановлення зовнішніх зав’язків та пошук ділових партнерів.

Також в ході зустрічі було презентовано анкету, заповнення якої є першим кроком до налагодження співробітництва з ізраїльською стороною.

 


Розробка веб-сайту