Проведено засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва

18 жовтня 2019 року відбулося засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, утвореної спільним розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради з відбору бізнес – проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Конкурсна комісія розглянула та погодила ще один бізнес-проект «Придбання деревообробного обладнання», який реалізовуватиме підприємство з Баранівського району.

Механізм надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва, а саме: часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів реалізується в рамках заходів Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік.

Основні критерії для оцінки бізнес-проектів:

  1. Виробництво конкурентоспроможної продукції.
  2. Вплив результатів проекту на збільшення обсягів виробництва.
  3. Інноваційність проекту.
  4. Кількість робочих місць, які створено або планується створити.
  5. Рівень заробітної плати.
  6. Країна походження придбаного устаткування, обладнання, інших основних засобів виробничого призначення.
  7. Відповідність проекту пріоритетам, визначеним у пункті 2 Порядку, затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2018 року № 1293 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік» у редакції рішення обласної ради від 01.08.2019 № 1538 «Про внесення змін у рішення обласної ради від 18.12.2018 № 1293 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік».

Компенсація відсоткових ставок за кредитами, що надаються банками -партнерами на реалізацію бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва, надається тим суб’єктам підприємництва, які отримали кредити у поточному році.

Банками партнерами даної програми є: АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «Кредобанк», ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «ОТП БАНК» та можуть бути й інші, які долучаться до програми.


Розробка веб-сайту