Регіональний експортний виклик

Офіс з просування експорту проводить відбір компаній на три потужні освітні програми для підприємців та експортерів, які допоможуть зрозуміти ключові етапи підготовки до експорту, розробити стратегічний експортний план підприємства, створити потужний і міцний бренд та просувати свої продукти за кордон краще і ефективніше: Export Evolution Ukraine, Creative Export Ukraine та Train the Trainers !

Детальна інформація за посиланням: https://epo.org.ua/education
________________________________________________________________________
Основне, що потрібно знати про Програми:
Скільки коштує програма? — Безкоштовно!
Учасники не сплачують жодних внесків за участь у програмі. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку і співробітництва).
В якому форматі проходить навчання? — Дистанційно!
Навчання відбувається в он-лайн форматі через освітню платформу та у форматі живих семінарів один раз на місяць з провідними міжнародними експертами та розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць.
Як програма вплине на Вашу компанію? – Ефективно!
Програми апробовані на європейських компаніях, адаптовані до українського середовища та розраховані на два рівні підготовки START (для підприємців) та PRO (експортерів). За результатами Програм: експортний план підприємства, опрацьовані проблемні питання експортної діяльності з менторами програми, сформовано цілісне бачення зовнішньоекономічної діяльності.
________________________________________________________________________

Export Evolution Ukraine – національна комплексна освітня програма для українських підприємців, що бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички. Програма завершується навчальною бізнес-подорожжю до Естонії, під час якої відбудуться В2В зустрічі, візити на підприємства та серії майстер-класів і тренінгів в рамках Tallinn Marketing Week – щорічного форуму експертів з продажів та маркетингу.

Creative Export Ukraine – секторальна освітня програма для українських підприємців та експортерів – представників креативних індустрій, які планують створити міцний національний та міжнародний бренд для власного дизайн-продукту, закріпити позиції на внутрішньому ринку та вивести продукцію на експорт. Програма передбачає участь у Tallinn Design Festival з можливістю представити власний продукт на колективному стенді.

Train the Trainers – інноваційна освітня програма для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності, яка має на меті покращення якості та доступності консультаційних послуг з експорту та створення (або мобілізації) існуючої мережі національних консультантів. Програма завершується участю у Tallinn Marketing Week – щорічного форуму експертів з продажів та маркетингу.

Інформація та реєстрація за посиланням: https://epo.org.ua/education

Export Evolution Ukraine PRO – Реєстрація триває до 11 жовтня:
https://forms.gle/3xhEmBAjpxEwrJZX6
Creative Export Ukraine PRO – Реєстрація триває до 11 жовтня:
https://forms.gle/QLXt7KNSFTq3P3gX9
Train the Trainers – Реєстрація триває до 11 жовтня:
https://forms.gle/2koSmo3i8W6XUDKd8

Не зволікайте, кількість місць обмежена!


Розробка веб-сайту