Перспективи залучення шведських та китайських інвестицій у розвиток галузі альтернативної енергетики області

12 травня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч з представниками шведської компанії «ECOENERGY SCANDINAVIA HOLDING AB» та китайської компанії «CHINA WESTERN POWER INDUSTRIAL CO.,LTD» за участю директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексія Шатила, заступника директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олега Доценка, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Житомирської міської ради Ясюнецького Олексія та директора департаменту економіки Житомирської міської ради Миколи Костриці.

В рамках заходу учасники зустрічі обговорили питання реалізації на території області проекту з будівництва заводу, який виготовлятиме енергію з біомаси, та сміттєпереробного заводу в м. Житомирі.

Співрозмовники виявили інтерес до активізації двостороннього політичного діалогу та поглиблення співпраці у інвестиційній сфері.

Компанія «EcoEnergy» є розробником проектів і незалежною електропостачальною організацією, діяльність якої спрямована на розвиток проектів відновлювальних джерел енергії. Практичний досвід компанії ґрунтується на реалізації понад 500 проектів на території країн Скандинавії, відповідно до європейських стандартів та екологічних норм.

Компанія CHINA WESTERN POWER INDUSTRIAL CO.,LTD» спеціалізується на виробництві обладнання для електростанцій (енергетичних котлів, допоміжного устаткування великої потужності), а також на будівництві сміттєпереробних заводів.


Розробка веб-сайту