High Level Experts Programme (HLEP) 2020

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини в 2020 році знову запрошує молодих співробітників державних установ України пройти стажування  у Німеччині.   Програма, що відбудеться з 27 квітня по 18 травня 2020 року, охоплює вузько спеціалізовані  семінари з політології та економіки, дискусійні заходи, семінари з публічних виступів та роботи із засобами масової інформації, мовні курси, а також екскурсії до німецьких та європейських міст. Всі учасники отримають загальну суму на необхідні транспортні витрати, а також добові на період стажування та безкоштовне помешкання в Берліні.
 
Заявки у письмовій формі мають надійти до 30.11.2019 р.  до відділу політики Посольства Німеччини у Києві (вул. Хмельницького 25, 01901 м. Київ).
 
Участь у стажуванні HLEP можуть брати:
 
- державні службовці України (загальнонаціонального, регіонального або місцевого рівня), - які ще не досягли 40-річного віку, - володіють відмінним знанням англійської мови, - мають принаймні 1 рік професійного досвіду роботи у середній ланці державного управління, - цікавляться зовнішньою політикою.
 
Документи для участі у відборі:
 
- мотиваційний лист англійською мовою, в т.ч. дані про основне коло фахових інтересів (макс. 1 сторінка), - CV / коротка біографічна довідка (в т.ч. особиста електронна пошта і номер телефону) англійською мовою із фотокарткою паспортного формату, - довідка роботодавця про те, з якого часу і в якій функції працює в нього кандидат (українською мовою), 
 
Посольство спочатку проведе попередній відбір заявок, що надійшли. Попередньо відібрані кандидати у грудні 2019 року складуть письмовий тест з англійської мови та політики; найкращих кандидатів в лютому 2020 року буде запрошено для особистої співбесіди до Києва.
 
Якщо у Вас виникатимуть питання, просимо звертатися у відділ політики Посольства Німеччини за адресою pol-30@kiew.diplo.de  


Розробка веб-сайту